Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-03-2003, 09:39   #1 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Primele impresii despre CM4

Nu, nu am nici o prima impresie
Deja au trecut cateva zile bune de cand unii au jocul(la mijloc a fost si week-end) asa ca puneti aici primele impresii.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 10:59   #2 (permalink)
Registered User

In primul rand are buguri, iar cele rezolvate de patch nu sunt cele mai nasoale, eu nici nu le-am intalnit. In schimb am patit altele: am anulat un amical in ziua in care avea loc si meciul tot a avut loc, dupa care mi-a iesit din joc; am salvat si am iesit si cand am incarcat din nou ultimul joc nu fusese de fapt salvat, a trebuit sa il joc din nou si colac peste pupaza cartonasele care s-au dat in respectivul meci le-a tinut minte. Sau la un moment dat m-a anuntat ca am fost eliminat din Liga Campionilor desi mai erau o groaza de meciuri de disputat si oricum eram pe locul 2 in grupa, deci ma calificam.
O chestie care nu e bug dar ma omoara este lungimea perioadei in care calculeaza alte rezultate, cel putin pe calculatorul meu e ingrozitoare. Nici aprecierile jucatorilor nu mi se par toate juste, dar poti trece peste asta, sunt suficient de apropiate. Meciul 2D e bine facut, jucatorii fac exact ce le-ai zis si are multe tipuri de faze, nu doar cateva.
Per ansamblu este jucabil si te prinde dar te si streseaza cu o multime de lucruri aiurea.

marilena is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 11:25   #3 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

sa speram ca urmatorul patch - cel de la sfarsitul lunii aprilie va fi ultimul pana in vara/toamna

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 15:16   #4 (permalink)
Registered User

UNDE E CAMPIONATU' ROMANIEI

prima impresie....despre joc ...e UNDE E CAMPIONATU' ROMANIEI? atat de mult mediatizat...ca o sa fie ca ....o sa ... ca o sa..
eu nu il am...
si colac peste pupaza ekipele romanesti kiar nu sunt realizate k lumea ca baza de date ... macar ca in cm 2001-2002
de ex la steaua singurul jucator de renume fiind radoi..
alte buguri pana acu' nu observai da' va anunt eu...
DACA STITI CEVA DE CAMPIONATU' ROMANIEI ANUNTATI-MA SI PE MINE....

EvilAngel is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 16:30   #5 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Desi am urlat ca disperatul "cand apare ? cand apare?! " l-am luat pana la urma si nu m-a impresionat cu nimik, l-am jucat putin si apoi l-am lasat. View-ul 2D al meciurilor e chiar bine facut si asta mi-a placut... nu l-am jucat foarte mult ca sa-mi dau seama de buguri da' ce am observat e ca imi ia cam mult sa proceseze meciurile din fundal. In rest... nu sh ce sa mai zic... poate ma apuc de el pana la urma .
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 16:43   #6 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

Stati asa ca sunt disperat. Capacaunu' (sau cine stie sigur), zi-mi te rog, prin ******** cand imi vine jocu'? Ca vad ca unii joaca si eu care l-am luat original inca astept. Si sper sa n-aiba bug-urile de care zic unii. (doar e original ). Patchul care apare in aprilie, cum ai zis, va fi ultimu' pt versiunea asta sau vor mai fi?

Sheva_C is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 16:48   #7 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

EvilAngel

iti dau o adresa de email, scrie acolo
contact@sigames.com

singurul repros pe care mi-l fac e ca nu am updatat siteul cmromania dar asta se intampla din cauza ca nu pot face upload atata timp cat sint la astral

... in rest intreaba-i pe englezi de ce nu au avut timp sa bage 13 tari in joc (researchul a fost valid la toate)

legat de romani, in baza de date trimisa de mine englezilor sunt 1700 de jucatori din primele 3 divizii, te chem pe la mine sa o vezi?
daca romania nu are campionat in joc e clar ca nu apar toti jucatorii... totusi joaca-te intr-o tara apropiata de noi si cu database pe large si o sa fie mai bine

daca veneai pe forum aflai ca nu mai e campionatul romanesc, exact de cand s-a luat decizia

s-a scris si in prosport de asta

Old 31-03-2003, 17:56   #8 (permalink)
Registered User

Pana la urma am vazut ca patch-ul rezolva si problemele mele, dar nu sunt trecute in lista, probabil ca daca treceau tot iesea un roman fluviu. Ce ma enerveaza e ca au spus ca o sa bage campionatele lipsa cu primul patch si nu au facut-o.

marilena is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2003, 18:08   #9 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

pot sa iti spun ca nici la urmatorul patch (inceputul lui mai) nu va fi camp romanesc

dar sa speram la mai bine in viitor

Old 31-03-2003, 23:14   #10 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

Si pana la urma cand primesc de la ******** jocu'? Voi aveti versiunea care a aparut numai in Anglia sau versiunea pt toata Europa?

Old 31-03-2003, 23:33   #11 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

versiunea pt europa nu a aparut inca, parca

am inceput sa joc cu inter... se misca greu asta e singura observatie

am 900 mhz si 256 ram

Old 01-04-2003, 00:26   #12 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

Capcaunu', daca nu sunt indiscret, de unde ai jocul? Ma repet, eu am facut precomanda in ianuarie la www.********.ro si nici un semn pana acum si fierb!! Abia astept sa-l joc. A fost deja piratat? De unde il are lumea?

Old 01-04-2003, 11:41   #13 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

am inceput sa joc cu Inter, momentan sunt la 3 puncte de lider dupa 6 etape, iar dupa 4 meciuri in CL sunt calificat (desi mi-a dat mesaj ca nu am reusit asta!)

inca un bug, vieri, cu 5 goluri, nu apare in top scorers din italia
+ chestia stiuta ca sunt prea multi jucatori cu PACE ridicat

dar imi place

Old 01-04-2003, 20:51   #14 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

Capcaunu, scuze ca te intreb, dar tu ai jocul original? Pt ca eu, cum am mai zis, am facut precomanda la Best si mi-au zis ca data aparitiei e 01.04.2003 si ca ma vor contacta in maxim o sapt. Si stau sa ma intreb de unde l-ati luat voi pt ca in Constanta cica a aparut la tarabe, dar a fost teapa, ca Cd-ul era ceva de Nintendo . Eu speram sa joc originalul inaintea celor care-l au piratat. Si totusi sunt tare dezamagit de bug-uri pt ca voi da 1.500.000 lei pe el! Cam atat!

Old 01-04-2003, 20:56   #15 (permalink)

Hate's Avatar

Mi-a venit si mie. \o/
E marfa. Are cateva bug-uri(inclusiv ala cu cumparatul jucatorilor cu 1000$), dar se poate trece peste ele.
E marfa. Am un sentiment super misto cand il joc.
Am jucat cu Parma contra lui Juve. Aveau 1-0, am schimbat tactica, am egalat. In extra time, ei atacau, i-am lovit pe contra atac si 1-2. Dupa aia atacau ca disperatii, le-am mai prins un contra-atac, si Mutu a reusit dubla.
Ideea e ca am vazut ca jucatorii fac ce le zic eu(direct passing + counter attack + defensive mentality cand conduci RULEZ)
Marfa joc. Abia astept sa mai joc.

Old 01-04-2003, 21:11   #16 (permalink)
Registered User

Sheva_C's Avatar

April Showers
Tue 1st April 2003 @ 14:37PM CM NEWS

Those of you with any sense would by now have realised that our new game was in fact a creul April fools joke. Half the Sports Interactive team wouldn't know where a kitchen was let alone how to make bread or eat pasta.

Ce e asta?!

Old 01-04-2003, 22:00   #17 (permalink)

Hate's Avatar

Era un articol lamisto facut de ei ca vor scoate cooking masters 1. Cu screenshots cu tot.

Old 02-04-2003, 12:23   #18 (permalink)
Registered User

care a bugu ala cu cumparatu' jucatorilor cu 1000 $?
oricum la mine se misca marpha... de tot...
imi da voie si calc....p4 la 1.7
oricum eu vreau campionat romanesc....ce poii mei...nu imi convine...
ca la bayern....sunt lider incontestabil...

EvilAngel is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2003, 18:25   #19 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

Pe mine ma enerveaza ca se accidenteaza multi jucatori.Aveam acu cateva etape 9 jucatori accidentati.Aveam doar 2 rezerve!
Fiind nou la jocul asta rezultatele se rezuma doar din tactica sau sa umblu si la training?
Ceva tipsuri de la cei care au mai jucat.
PS:Joc cu Milan si nu prea castig in deplasare!

dinamovistu is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2003, 21:24   #20 (permalink)
Registered User

Prima impresie

Jocul arata bine...
Intamplator m-am intalnit cu Steaua in CL... nu-i nimik, mi-a explicat Sever si am inteles...
Ce nu am inteles este de ce arata Romania asa de varza...
In primul rand numarul infim de jucatori...
In al doilea rand NATIONALA... adika nu se putea lucra mai bine la reputatiile jucatorilor astfel incat sa nu imi ajunga Lucian Marinescu titular de baza in nationala ?
--------------
Despre joc, inca mai sunt bug-uri dar asta sper ca se va remedia... 2D arata bine, trainingul arata foarte bine (cel mai bun lucru implementat), tacticile sunt mai complexe, iar daca dai extended la meci ai sanse sa vezi multe lipsuri in aparare (atac) EX: jucam un 3-5-2 si vine bayern cu 4 atacanti... sa vezi ce alergau fundasii mei de la un jucator la altul... si bineinteles golurile nu au lipsit....
NOTA 9 PENTRU SI

cornelpreda is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules